Δευτέρα, 21 Απριλίου 2008

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Δωρεάν κατασκηνώσεις για τα παιδιά των αγροτών


17/04/2008 14:44

Από τη Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ανακοινώνεται ότι και κατά την τρέχουσα χρονιά θα λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις στην κατασκήνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται στο ΣΟΥΝΙΟ Αττικής και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) βάσει των αιτήσεων που θα υποβάλλουν οι γονείς και μόνο εφ' όσον αυτά:
Είναι ηλικίας 7 έως 15 χρονών, βεβαιούμενης με πιστοποιητικό γέννησης, δηλ. παιδιά που γεννήθηκαν από το 1993 μέχρι το 2001.
Δεν πάσχουν από κάποια μεταδοτική ή ψυχική αρρώστια ή άλλο αίτιο που θα βεβαιώνεται με γνωμάτευση γιατρού.
Για τα παιδιά των αγροτών απαιτείται βεβαίωση από το Δήμο ή το Συνεταιρισμό ή τον αγροτικό ή δασικό Σύλλογο που ανήκουν οι γονείς, ότι αυτοί πράγματι είναι αγρότες.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ:
1η Από 27 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου (μικτή αγοριών-κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρονών)
2η Από 14 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου (μικτή αγοριών-κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρονών)
3η Από 31 Ιουλίου μέχρι 14 Αυγούστου (αγοριών ηλικίας 13-15 χρονών)
4η Από 14 Αυγούστου μέχρι 29 Αυγούστου (κοριτσιών ηλικίας 13-15 χρονών)

Μετά το τέλος και της τελευταίας περιόδου θα γίνει η περίοδος των οικογενειών από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 19 Σεπτεμβρίου με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για φιλοξενία χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Η μεταφορά των κατασκηνωτών βαρύνει οικονομικά τους ίδιους και γίνεται με μέριμνα της Δ/νσης Γεωργίας με πούλμαν που μισθώνονται για το σκοπό αυτό.
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ένα μήνα τουλάχιστον πριν από την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου στη Δ/νση Γεωργίας, Μητροπόλεως 44, Βέροια, 3ος όροφος, γραφείο 2.
Στις κατασκηνώσεις θα απασχοληθούν επίσης και ομαδάρχες ηλικίας 16-18 χρονών και κοινοτάρχες ηλικίας 19-24χρονών, παλαιά στελέχη των κατασκηνώσεων, παιδιά υπαλλήλων ή αγροτών.
Όλες οι αιτήσεις (κατασκηνωτών - στελεχών) πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 27 Μαΐου 2007 στο γραφείο κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ( Μενάνδρου 22, 2ος όροφος γραφ.213 ΑΘΗΝΑ ).
Υποδείγματα αιτήσεων και λοιπά έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν και να σταλούν θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων στη Δ/νση Γεωργίας.
Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στην υπεύθυνη κ. Άννα Ταμπακοπούλου Τηλ. 23310-67281.
Η παρούσα ανακοίνωση και τα υποδείγματα των αιτήσεων θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr.

Πηγή: www.verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: