Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Έτοιμο το νέο εμπορικό κέντρο Gaea της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας - 10/4/2008


Τα πρώτα κλειδιά πήραν, την Τρίτη το βράδυ, οι επιχειρηματίες που έκλεισαν καταστήματα στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο, το Gaea Lifestyle Center, το οποίο δημιούργησε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας.
Το «Gaea Lifestyle Center», θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1/8/2008. Βρίσκεται σε οικόπεδο της ΕΑΣ, είναι μια επένδυση 8 εκατ. ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 250 νέες θέσεις εργασίας. Καλύπτει επιφάνεια 5.668 τ.μ. και θα περιλαμβάνει εκτός από τα 56 καταστήματα και 240 υπόγειες θέσεις πάρκιγκ.
Κάποια λιγοστά καταστήματα θα κρατηθούν από την ΕΑΣ για να διατίθενται βιολογικά και άλλα προϊόντα διατροφής. Σύμφωνα με τον Θ. Κοκκινούλη, τα έσοδα από το εμπορικό κέντρο θα φτάνουν περίπου τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και τα καθαρά κέρδη θα μπαίνουν στα ταμεία της ΕΑΣ. Το εμπορικό κέντρο θεωρείται μια προσωπική επιτυχία του αγροτοσυνδικαλιστή της Λάρισας και πρόεδρου της ΕΑΣ.
Ο άλλος πρώην «γαλάζιος» αγροτοσυνδικαλιστής, Θανάσης Νασίκας, άφησε την «κάπα» και την «γκλίτσα» του κτηνοτρόφου και έχει πάρει από καιρό άλλους δρόμους. Έχει γίνει... βιομήχανος στη Ρουμανία -έχει αποκτήσει μια μονάδα χαρτιού- και ασχολείται με το «real estate» σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Πηγή: agrotypos.gr


Άξιοι!!!!
Αφού έλυσαν τα προβλήματα των αγροτών το έριξαν στις bussiness . Εμπορικά κέντρα , real estate κλπ.
Αλήθεια οι συνεταιρισμοί που είναι κερδοφόροι μοιράζουν μερίσματα στους μετοχους τους (αγρότες) ή τα κέρδη χάνονται κάπου στην μεταφράση??????

Δεν υπάρχουν σχόλια: