Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


Εκπρόσωποι του Σωματείου Εκδοροσφαγέων και εργαζόμενοι του Βιομηχανικού Σφαγείου Βέροιας επισκέφτηκαν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, τη Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρίκλεια
Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη για να εκφράσουν την αγωνία τους για την πορεία εκποίησης του Βιομηχανικού Σφαγείου Βέροιας.

Ενημέρωσαν τη Δήμαρχο για την καλή πορεία της ιστορικής επιχείρησης, όπως δήλωσαν «το Σφαγείο έχει ιστορία και σοβαρό αντικείμενο εργασίας σε ένα νομό με πρωτοπορία στην ζωική παραγωγή, ενώ είναι από τα ποιο σύγχρονα και έχει περάσει με επιτυχία τους ποιο αυστηρούς ελέγχους.
Η αγωνία μας, η διαμαρτυρία μας και τα ερωτηματικά μας, έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά της Διοίκησης των Σφαγείων, η οποία αποφάσισε ξαφνικά να το εκποιήσει».
Η Δήμαρχος Βέροιας άκουσε με προσοχή τους εργαζόμενους δήλωσε ότι συμπαρίσταται στα δίκαια και νόμιμα ζητήματα τους, ζήτησε να μην γίνουν βιαστικές ενέργειες και όλες οι διαδικασίες να γίνουν με απόλυτη διαφάνεια με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Οι εργαζόμενοι την ενημέρωσαν ότι έχουν καταθέσει στη Διοίκηση του Σφαγείου, Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση – Διαμαρτυρία, με την οποία εκφράζουν τις απόψεις τους. (πηγή)


Δεν υπάρχουν σχόλια: