Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2008

Έξαλλοι οι αγρότες με το υπ. Οικονομικών...


Έχουν πληρώσει το πετρέλαιο κι ακόμη ...περιμένουν την επιστροφή φόρου. Σε απόγνωση και οι βουλευτές της ΝΔ. Κάνουν συνεχή διαβήματα, αλλά τους έχουν ''γράψει"!
.
Μεγαλύτερες κι από τις εμφανιζόμενες είναι οι διαστάσεις του προβλήματος με το φόρο στο πετρέλαιο για τους αγρότες.
Με απλά λόγια. Οταν οι αγρότες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιούν για τις καλλιέργειες τους το κανονικό πετρέλαιο που είναι ακριβότερο, για λόγους περιορισμού του λαθρεμπορίου, η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι θα τους επιστρέφει τη διαφορά φόρου.
Αυτό έπρεπε να γίνει από τις αρχές Ιουνίου. Δεν έχει όμως γίνει ακόμη. Στο μεταξύ οι αγρότες έχουν ήδη πληρώσει το πετρέλαιο εδώ και μήνες και έχουν διπλό πρόβλημα: Και έχουν δώσει και δεν έχουν πάρει...
Το υπουργείο Οικονομικών όμως μέχρι τώρα κωφεύει. Για την ακρίβεια κοροϊδεύει, λέγοντας ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα ...από μέρα σε μέρα. Οι αγρότες είναι έξαλλοι. Κι ακόμη πιο έξαλλοι είναι οι βουλευτές της ΝΔ από τις αγροτικές περιοχές (δεν είναι και λίγοι...) που ο ιάνθρωποι δεν έχουν τι να πουν πια στον κόσμο. Και κρύβονται...
Αλλο ένα μεγάλο μέτωπο για την κυβέρνηση!


Από το http://press-gr.blogspot.com/Τελικά τα τρακτέρ ευθύνονταν για το λαθρεμπόριο καυσίμων ή χτυπάμε το σαμάρι αντί για τον γάιδαρο.
Και κει στο Υπουργείο οικονομικών αφού έταξαν τώρα να μην κρύβονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: