Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΟΔΟΣ

1.".....συνεταιρισμό μας υπερχρεωμένο και αναξιόχρεο...." λέει ότι ον κατηγορούν ότι είναι ο ΑΣ ΠΡΟΟΔΟΣ οι ανταγωνιστές του. Τα περυσινά ροδάκινα τα πληρώσατε στους παραγωγούς , και αν ναι πότε ?

2. Έχετε ποτέ μας πει από τα 12, 9 ευρώ το χαρτοκιβώτιο πόσο είναι το κέρδος και που πάει αυτό αφού είστε συνεταιριστική οργάνωση και μέτοχοι σας είναι τα χιλιάδες μέλη σας?

3. Εκείνα τα τεράστια ποσά προς την εφορία που είχαν γράψει πριν 2 χρόνια οι εφημερίδες και είχατε πάρει κατ εξαίρεση με παρέμβαση του τότε υπουργού Ρεγκούζα γιατί δεν καταβαλλόταν τόσα χρόνια?

Ο ΑΣ ΠΡΟΟΔΟΣ είναι η αφορμή για αυτά τα σχόλια . Τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες στα χαρτιά τουλάχιστον συνεταιριστικές οργανώσεις με τα κονσερβοποιεία τους.

Οι ισόβιοι πρόεδροι και οι συν αυτώ παρατραχεμάνοι αυτών των οργανώσεων τα έχουν καταντήσει ιδιωτικά τα εργοστάσια που φτιάχτηκαν με ξένο χρήμα αλλά αυτοί καρπώνονται τα οφέλη. Οι δε υποχρεώσεις ανήκουν στα μέλη . Απλά και ξεκάθαρα!

Αλλά τόσα χρόνια μια με πολιτικές πλάτες και με διάφορες απίθανες εκλογικές διαδικασίες του δούναι και λαβείν όλα πάνε μια χαρά.

Άντε να φάνε ένα σιχτίρι να ησυχάσουμε από όλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: