Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Μην περιμένοντας τον Κοντό


Ο αγαπητός μας κ Κοντός , έχει χάσει πια το παιχνίδι, και μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο!!

Λειτουργεί ως τους χείριστους ψευτο αγροτοσυνδικαλιστές , που όλα τα γνωρίζουν και έχουν καταφέρει να καταστρέψουν τόσα χρόνια τους συνεταιρισμούς, ενώσεις, και γενικά να βυθίσουν στο τέλμα την Γεωργία της Ελλάδας (με το αζημίωτο για τους ιδίους βέβαια) ! Άλλωστε και αυτός από το ίδιο σινάφι μας έρχεται! Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μπορεί να απαξιώνει σε τέτοιο βαθμό το επιστημονικό δυναμικό του χώρου της γεωργίας και να αναζητά συμβούλους στους εκ του αποτελέσματος αποτυχημένους ΠΑΣΕΓΙΤΕΣ και ΕΑΣΙΤΕΣ μόνο και μόνο για να τους διασώσει από το κλείσιμο, λες και θα αν κλείσουν οι ενώσεις θα χάσει η Βενετιά βελόνι!!!

Και στο κάτω κάτω αν έχουν σκοπό να διαλύσουν το Υπουργείο Γεωργίας ας μας το πουν άμεσα!!!

Αν θέλετε να κάνετε κάτι σωστό και να σας θυμούνται για κάτι αγαπητέ Αλέκο , βάλε τους γεωπόνους να δουλέψουν για τους αγρότες πραγματικά . Στείλε κοσμο έξω να φέρει τεχνογνωσία και να την εμφυσήσει ιδιαίτερα στους νέους που τώρα ξεκινάνε την διαδρομή τους στον χώρο και έχουν όρεξη να μάθουν ! Μάθετε στο κόσμο να ψαρεύει και μην του πετάτε το ψαράκι να φάει!

Α και κάτι άλλο ! Αν θυμάστε όταν εξαγγείλατε τα ΤΟΚΑΑ, μας είχατε πει ότι θα στελεχωθούν από επιστήμονες αυξημένων γνώσεων για βγουν έξω στην ύπαιθρο και να πάνε την γεωργία και την κτηνοτροφία μας μπροστά

Αντί αυτού και πριν "αλέκτωρ φωνήσαι τρεις" βγάλατε αποφάσεις με τις οποίες τους τα φορτώνετε όλα που νομοτελειακά σημαίνει ότι πάλι τους εγκλωβίζετε σε γραφεία να τσεκάρουν ΑΦΜ και ΙΒΑΝ τραπεζών !

Τα ΚΕΓΕ ήδη εξαφανίστηκαν το ΕΘΙΑΓΕ δεν έχει χρήμα για να κάνει έρευνα, οι Νομαρχίες οσονούπω εξαφανίζονται από προσώπου γης και σεις "γενάτε" οργανισμούς δεξιά και αριστερά, που από την μία εφαρμόζετε το διαίρει και βασίλευε και από την άλλη διορίζετε στα Δ.Σ και τους ημέτερους συγγενείς φίλους και διάφορους παντελώς άσχετους ανθρώπους να σας κάνουν την δουλίτσα σας έναντι βέβαια πάντα αδράς αμοιβής!!!!!!!!!!

Καληνύχτα σας!!!!!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: