Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Και τώρα που ήρθαν οι Ευρωπαίοι και σήκωσαν το χαλί , είδαν από κάτω μαζεμένα σκουπίδια χρόνων !

Ο μύθος που καλλιεργούσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ τα τελευταία χρόνια περί νέων ηθών και την σκόπιμη διαρροή περί "διεφθαρμένων" Νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων καταρρέει!!
Όλα από ότι φαίνεται γίνονται στην τύχη ή "σκόπιμα" αποδίδονται σε αυτήν!

Προφανώς οι υπάλληλοι του ΟΠΕΚΕΠΕ κάνουν ότι μπορούν για  να βγει η δουλειά , ή οποία απλά δεν βγαίνει με τον υπάρχον προσωπικό !

Οι δε πολιτικές ηγεσίες  πιέζουν για γρηγορότερη πληρωμή τις διορισμένες διοικήσεις τους, ώστε να βγουν στο γυαλί και να κάνουν μεγάλες δηλώσεις επιδεικνύοντας μας την καινούργια τους γραβάτα προφανώς αγορασμένη από κατάστημα του Κολωνακίου

Οι δε διοικήσεις τάζουν τάζουν,υπόσχονται έργο ωσάν πολυεθνικές εταιρίες για να γίνουν αρεστοί και στο τέλος πάπα λα !!!!

Οι ενώσεις πάλι, μέγιστοι εργολάβοι του ΟΣΔΕ κονομάνε από αυτούς που έχουν υποτίθεται να βοηθήσουν παρέχοντας μηδενικές υπηρεσίες εφαρμόζοντας την ρήση "φύγε κακό απ' τα μάτια μου"! Μετά αναρωτιούνται όλοι πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί το σύστημα εντοπισμού αγροτεμαχίων, αφού τίποτα που να ναι δύσκολο δεν αγγίζεται απλά πέφτει μέσα στα δεδομένα και ο θεός να βάλει το χέρι του!!!!

Και τέλος αυτός που γίνονται όλα για το καλό του!!! Ο ΑΓΡΤΟΤΗΣ -ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ,
που έτσι και έχει την ατυχία να μην πληρωθεί με την μία τότε μόνο στο μαντείο των Δελφών μπορεί να βγάλει άκρη για τον λόγο για τον οποίο δεν πληρώνεται (μας έφαγαν τα προσωπικά δεδομένα) και πάντα με την προϋπόθεση ότι θα ερμηνεύσει σωστά τον χρησμό της Πυθίας!!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: