Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Τ. ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΣΕΓΕΣ

Μιας και δεν είχαμε ευκαιρία το πρωί που αναρτήσαμε το δελτίο τύπου των εργαζομένων  της ΠΑΣΕΓΕΣ να σχολιάσουμε ,έχουμε να πούμε τα εξής:

Οι μεσάζοντες και όλοι που επικαλούνται οι εργαζόμενοι όντως υπάρχουν αλλά σαν τους "μεσάζοντες" των ιδίων των συνεταιρισμών και ΕΑΣ ουδείς!!!!!!!!!! 
Έχετε αναρωτηθεί γιατί η μεγίστη πλειοψηφία των Α.Σ. είναι απλά μια σφραγίδα και έχουν ανυπολόγιστα χρέη ? Λόγω των "μεσαζόντων" που υπήρχαν εντός των τειχών!! Και όταν ο κόσμος πήρε χαμπάρι τι γινόταν και έφευγε , έμεναν οι σφραγίδες που με μαγικούς τρόπους εκλέγουν προέδρους ΕΑΣ (και τα χρέη σε όποιον ομιλεί την ελληνική βεβαίως).
Επίσης αγαπητοί εργαζόμενοι δεν  είδα να διαμαρτύρεστε για τα έξοδα σύνταξης του ΟΣΔΕ που κάθε πρόεδρος ΕΑΣ χρεώνει ανάλογα με τα κέφια που ξυπνά το πρωί!! 
Για να μην πούμε για τους εκβιασμούς των ενώσεων σε όποιον δεν είχε την δυνατότητα να πληρώσει άμεσα την σύνταξη της αίτησης του ότι δεν θα την καταχωρίσουν στο λογισμικό τους, πού όπως πολλοί  έχουν αναφερθεί σε ιστοσελίδες του χώρου σας χορηγείται ετησίως με το έτσι θέλω!! 

Περιμένουμε τις Θετικές παρεμβάσεις σας πρώτον στα του οίκου σας!!!!!!!!!! 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: