Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

500 εκατομύρια .................και λοιπόν?

500 εκατομμύρια ευρώ υποσχέθηκε η κυβέρνηση στους αγρότες ,προφανώς χωρίς να έχει μετρήσει λεπτομέρειες για το τι αντιστοιχεί στον καθένα "δικαιούχο". Και λοιπόν τι έγινε?
Θα δώσει από 20-30 ευρώ το στρέμμα, θα φύγουν τα τρακτέρ από τους δρόμους και σε 2-3 μήνες πάλι τα ίδια!!  Οι τιμές μεταξύ αγρού και ραφιού θα είναι χαοτικές ,οι αγρότες πάλι θα είναι χωρίς χρήμα στην τσέπη οι μεσάζοντες  και οι εταιρίες φυτοπροστατευτικών και λιπασμάτων θα κάνουν ......πάρτι , μιας και αυτοί μάλλον δεν άκουσαν ότι οι πρώτες ύλες έχουν καταρρεύσει, ο δε αγροτικός κόσμος θα  αναγκαστεί να εκφράσει την καψούρα του στην ΑΤΕ.
Εφόσον λοιπόν βρέθηκαν εν μία νυκτί τα 500 εκ ,γιατί δεν δόθηκαν στην ανάπτυξη του αγροτικού χώρου πχ αρδευτικά δίκτυα κλπ.

Ααααααα και μιας και το θυμηθήκαμε εκείνες οι πολυδιαφημισμένες μελέτες ανά περιφέρεια για το τι θα πρέπει να καλλιεργούν οι αγρότες μας , τις έχει δει κανείς?????????????? Αλλά εντάξει μωρέ, αυτοί που τις έκαναν προφανώς πληρώθηκαν και κάποιοι στο ΥΠΑΑΤ τις έβαλαν ως διακοσμητικά στο ράφι!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: